Leden

Esther een nuchtere (niet altijd letterlijk) TN studente. Ze staat bekend om haar gevatte maar vooral ook grappige en droge opmerkingen. Als een van de oudere lichtingen behoort Esther echt tot de harde kern. Daarnaast is Esther thuis in ongeveer alle sporten en kan je altijd bij haar terecht voor een goed gesprek. Gelukkig zien we haar ook vaak genoeg nog in de San Remo en slaat ze een drankje in de kroeg zeker niet over!

Lichtingsjaar 2017

Manouk komt onschuldig de San Remo binnen, maar na een paar wijntjes is deze meid helemaal klaar voor de avond! Naast de dinsdagavond dansen is ze erg sportief, dus daag haar zeker niet uit voor een potje korfbal. In het dagelijkse leven een studente Biomedische Technologie, en altijd in voor een drankje: of het nu een glaasje wijn is in de kroeg, of een kopje thee de ochtend erna.

Lichtinsjaar 2019

Irene is een bezig bijtje en Technisch Geneeskundige in spé. Ondanks haar erg drukke leven stapt ze altijd nog vol energie en met een grote lach op dinsdagavond de kroeg binnen! Naast af en toe tennissen is Irene in de sport wijn drinken niet te verslaan. Bij deze sportieve en vrolijke dame kun je altijd terecht voor een goed gesprek en is gezelligheid gegarandeerd!

Lichtingsjaar 2019

Denise drinkt op de dinsdagavonden graag een wijntje (of eerder wijntjes) met haar dispuutsgenootjes om even uit haar Civiel Technische mannenwereld te ontsnappen. Op de momenten dat Denise geen beton aan het maken is, spreekt ze graag af met vrienden, helpt ze bejaarden in een verzorgingstehuis en hobbelt ze graag over de atletiekbaan of over de mooie, groene weggetjes rondom de campus in haar hardloopkleding. Kortom, Denise is een erg gezellige, behulpzame en sportieve dame die een wijntje zeker niet overslaat!

Lichtingsjaar 2020

Elise maakt haar tijd vol met haar studie Civiele Techniek, maar staat ook graag voor de klas. Naast haar studie lijdt ze een actief leven, maar in alle drukte raakt ze ook de weg wel eens kwijt, of vergeet ze de tijd. Punctueel is ze niet, maar ze compenseert met gezelligheid en haar grappige verhalen.

Lichtingsjaar 2021

Michelle studeert technische geneeskunde, en ziet er altijd uit alsof ze op de runway hoort. Echter staat deze cowgirl graag op dinsdag in de San Remo met een glaasje wijn of bubbels, of een biertje en een adtmeister. Overdag een harde werker, maar ene die ’s avonds zeker niet als eerste naar huis gaat.

Lichtingsjaar 2021

Carlien studeert technische geneeskunde, en organiseert maar al te graag dingen voor de studievereniging. Maar het blijft niet alleen bij de studievereniging, ook bij de hockey is ze niet alleen op het veld, maar ook naast het veld actief. Zorg er maar niet voor dat ze in het middelpunt van de aandacht staat, want dat vindt ze toch echt wel een beetje ongemakkelijk. Ondanks haar drukken actief leven, is ze toch altijd tot het einde op de borrel te vinden.

Lichtingsjaar 2022

Sarah kun je naast haar studie biomedische technologie, ook vinden bij Paradoks en Piranha. Ze doet meer commissies dan wie dan ook, maar dat kun je aan haar energieniveau niet merken. Ze straalt heel veel energie en enthousiasme uit, en heeft over alles wel wat te vertellen. Sarah is een open boek en je kan altijd je verhaal bij haar kwijt. Ze heeft het ontzettend naar haar zin op de borrels, en dat straalt van alle kanten vanaf.

Lichtingsjaar 2022

Naomi is een ontzettend enthousiaste studente civiele techniek. Naast haar studie staat ze graag op het hockeyveld, is ze erg creatief, en drinkt ze sinds kort zelfs wijn. Op de borrels hoor je regelmatig ‘wat wat wat’ als ze weer even iets te druk om haar heen aan het kijken is. Eenmaal de draad weer opgepakt, zegt ze enthousiast ‘ooooh!’. Deze naïeve kleine krullenbol zien we maar al te graag op de borrel verschijnen!

Lichtingsjaar 2022

Emma is een vrolijke psychologiestudente. Naast actief te zijn bij de studievereniging is ze ook een fanatieke badmintonster. In haar studie bestudeert ze gedrag van mensen, maar op de dinsdagavond bestudeert ze wijn en de gezelligheid! Emma is een lieve en gezellige meid met veel doorzettingskracht die elke dinsdag vol energie de San Remo binnenstapt!

Lichtingsjaar 2023

Lotte studeert Psychologie en schittert daarnaast vaak nog in het groen. Ze is een enthousiaste meid vol positiviteit, die ze dan ook vaak uitstraalt op de borrel. De wijn op de borrel van dinsdag verandert later in de week naar de moedermelk op de kinderopvang. Naast al die drukte neemt Lotte af en toe ook nog een rust momentje met het bespelen van de viool of gitaar.

Lichtingsjaar 2024

Liz is een enthousiaste studente van Technische Geneeskunde. Ze is altijd te herkennen bij de borrels aan haar prachtige Limburgse accent. Naast deze borrels is ze ook te zien als ballerina bij Primo Ballerino. Als het niet de wijntjes zijn die haar duizelen, dan komt het vast door de pirouette die ze doet bij ballet.

Lichtingsjaar 2024

Suzanne is de sportieve strijder in ons midden: er zijn weinig meiden die het zich wagen om op woensdagochtend 8 uur stipt in de roeiboot te zitten voor training. Al weerhoudt zich dat niet van een klein wijntje in de Friends. Naast het roeitalent is Suzanne erg creatief en komt dit goed te pas bij haar studie Industrial Design.

Lichtingsjaar 2024

Niet zittende leden:
Isabelle, Lisette, Nina, Charlotte, Lieke, Laura, Marieke, Arisca, Ilona, Laura N., Bao, Nina, Leoni, Rosan, Mirte, Babette, Louise, Ellen, Eline, Maartje, Yke, Anneke, Petra, Carolien, Marloes, Maaike, Joke, Kristin, Annemieke, Marlon, Marijke, Marleen, Heidi, Annemarie, Aukje, Femke, Marte, Sandra, Mirjam, Gerdy, Heleen, Wytske, Suzan, Floor, Marielle, Evaline, Sandy, Lianne v. G, Katja, Hannet, Roos,

Oprichters Dionysus:
Ellewies, Mariel, Lianne